Win een Tovertafel UP voor mensen met een verstandelijke beperking

Op 3 december is het Internationale dag voor mensen met een beperking. Op die dag klonk het startschot voor een speciale campagne. Doe mee en win een Tovertafel UP voor jouw cliënten!

Tijdens de feestdagen is de tafel het middelpunt waar alle gezelligheid plaatsvindt. Samen aan de kerstmaaltijd, samen spelletjes spelen. Maar hoe ziet een ultiem gezamenlijk moment aan tafel eruit volgens jullie cliënten? Laat het ons zien door je tafel om te toveren in hun lievelingstafel en win de Tovertafel UP.

Hoe? • Stap #1.
  Tover je tafel om. Knip, plak, schilder, verzamel.
  Gebruik je creativiteit! Zo lang de tafel jullie cliënten maar plezier oplevert.


 • Stap #2.
  Maak een foto van de tafel.


 • Stap #3.
  Plaats je foto als reactie onder onze Facebookpost.
  Deze post vind je bovenaan onze Facebookpagina of door op de video hieronder te klikken.


 • Stap #4.
  Meld je hieronder op de pagina aan.


Onder alle reacties verloten wij een Tovertafel UP! De loting vindt plaats op 22 december om 14:00 uur. Zorg er dus voor dat je foto voor die tijd binnen is.

Doe ook mee voor de publieksprijs

Wie de hoofdprijs wint, wordt bepaald door loting. Omdat wij vinden dat iedereen de Tovertafel UP evenveel verdient. Maar we hebben ook nog een leuke publieksprijs: verzamel jij de meeste likes voor jouw foto? Dan krijgen jullie een Tovertafel UP een maand kosteloos op locatie. Tip: tag jouw vrienden en collega's in je reactie of laat ze weten op welke dag en welk tijdstip je jouw reactie hebt geplaatst. Zo kunnen zij hem makkelijk terugvinden en liken.

Meld je aan

Meld je aan via onderstaand formulier. Onder alle ingezonden foto's wordt een Tovertafel UP verloot die naar een zorghuis naar keuze van de winnaar gaat. De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 22 december na 2 uur, dus stay tuned!

Aanmeldformulier

Wat is de Tovertafel UP?

De Tovertafel UP is een speelse zorginnovatie die mensen met een verstandelijke beperking op hun eigen niveau uitdaagt om mee te spelen. Er worden spellen op tafel (of op een ligmat, de vloer of een rolstoelblad) geprojecteerd die aansluiten bij de diverse uitdagingen die zo typerend zijn voor deze doelgroep. De spellen prikkelen op sociaal, cognitief en fysiek vlak en lokken enthousiaste reacties uit van cliënten.

Meer informatie 
Aandacht voor Alzheimer
×

Spelregels en voorwaarden actie 'Aan tafel!'

Spelregels

Door deelname aan de actie ‘Aan tafel!’ gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande spelregels en algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden