Menu
Voor elke Tovertafel Original doneren wij nu 100 euro aan Alzheimer Nederland

Steun Alzheimer Nederland

Wil jij geluksmomenten creëren voor jouw bewoners door ze op een leuke manier te stimuleren tot fysieke activiteit en sociale interactie? En vind jij onderzoek naar dementie net zo belangrijk als wij? Met de aankoop van een Tovertafel Original in mei en juni steun je Alzheimer Nederland.

Vraag een offerte aan

Tovertafel verbetert kwaliteit van leven

Onderzoek is bij Active Cues enorm belangrijk. Hoe meer we weten over dementie, hoe beter we de kwaliteit van leven van mensen met dementie kunnen verbeteren met spellen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Uit recent gepubliceerd onderzoek blijkt dat de Tovertafel positief bijdraagt aan het doorbreken van apathie en de kwaliteit van leven verbetert.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een Tovertafel. Voor iedere verkochte Tovertafel Original in mei en juni doneren wij namelijk 100 euro aan Alzheimer Nederland.

 

  • Deze actie loopt van mei 2018 tot en met juni 2018.
  • Voor elke verkochte Tovertafel Original in Nederland en België in de maanden mei en juni doneert Active Cues 100 euro aan Alzheimer Nederland.
  • Offertes die in juni zijn aangevraagd, kunnen tot de uiterlijke geldigheidsdatum in juli ondertekend retour worden gestuurd om mee te doen met deze actie.
  • Active Cues maakt het te doneren bedrag begin september bekend en overhandigt dan de cheque aan Alzheimer Nederland.
  • Als een koper niet wil doneren aan Alzheimer Nederland, sluiten we hun aankoop uit van de campagne.
  • De donatie van 100 euro wordt niet als korting gegeven.

Al op ruim 1800 locaties

Als professional in de ouderenzorg wil je bewoners met dementie graag een activiteit kunnen aanbieden die bewezen bijdraagt aan hun kwaliteit van leven. Sinds de introductie van de Tovertafel in 2015 hebben wij samen met zorgmedewerkers een verandering teweeggebracht in de zorg. Door bewoners met dementie met ons bijzondere lichtspel te stimuleren en hun wereld weer even te vergroten, creëren we samen duizenden geluksmomenten per dag. Inmiddels spelen al meer dan 1800 locaties met de Tovertafel!

Uitgebreide ondersteuning en service

De Tovertafel wordt geleverd als een totaalpakket. Na aankoop hangen we de Tovertafel bij je op, we geven jullie een uitgebreide instructie en er komt twee maanden een Tovertafel-buddy langs om jullie te ondersteunen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de Tovertafel voor jou en jullie bewoners kan betekenen?

 

Neem dan snel contact met ons op voor een gratis demonstratie of vraag een offerte aan.
085 303 4818

Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dat gaat ons na aan het hart en daarom willen wij op deze manier ons steentje bijdragen. Doe ook mee, schaf in mei of juni een Tovertafel aan en steun Alzheimer Nederland!

Inschrijven nieuwsbrief