Menu

Ervaringen

 • Francesca Simpson - manager bij Triangle Day Care Woking in Engeland

  Een bijzonder hoogtepunt voor mij is een cliënt met dementie die gewoonlijk niet erg spraakzaam is. [...] Op de tweede dag dat de Tovertafel was geïnstalleerd, kwam ze langs om te zien wat er aan de hand was. Binnen enkele minuten speelde ze spelletjes en lachte zelfs. Het was geweldig om te zien.
 • Rita Tummers

  Rita Tummers - mantelzorger

  De Tovertafel heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder en ik actievere dingen doen. Het leuke is: er kan niets misgaan, het is gewoon heel leuk! Dat motiveert de bewoners om mee te blijven spelen.”
 • Tovertafel buddy Lisa

  Lisa de Jong - Tovertafel-buddy

  De Tovertafel UP is geweldig en ik geniet met volle teugen van de spelers. Toen ik een keer binnenkwam bij ASVZ riep een dame: “Daar is die vrouw die kan toveren weer!" Enthousiasme, boosheid en beweging kunnen allemaal een plek krijgen tijdens het spelen met de Tovertafel en dat maakt hem uniek.
 • Monique van Wijk - begeleider EMB, Philadelphia Zorg

  De cliënten vinden het geweldig. Het ontroert me als ik zie hoe een cliënt die normaal gesproken alleen maar een boekje zit te lezen of zit te kleuren, verandert in een cliënt die heel actief wordt. Dat deed me wel wat.
 • Connie Schellekens - verzorgende bij Stichting Prisma

  De tovertafel brengt dynamiek teweeg. Elke cliënt beleeft mee, hetzij door actief mee te doen, hetzij door te genieten van de reuring.
 • Jara Kort - stagiair Philadelphia Zorg

  We zijn constant met elkaar bezig. De ene cliënt spoort de ander weer aan om verder te gaan met het spelen van het spelletje.
 • Vera Moksietskie - Zozijn

  Wij bereiken met de Tovertafel UP echt al onze cliënten. De Tovertafel is een enorm succes. Door de reacties van onze cliënten, de eenvoudige montage, het gebruiksgemak en de uitgebreide service zijn wij razend enthousiast!
 • Nienke Holst - Careyn

  Bewoners genieten erg van het moment. Met de Tovertafel ontstaat een manier van communiceren tussen bewoners die elkaar anders vaak niet begrijpen.
 • Ellen Slagter – Zorgcentrum Rosengaerde

  Wij zijn heel erg enthousiast over de Tovertafel. Hij wordt gebruikt op drie huiskamers en we zien overal mensen in beweging komen die anders stil blijven zitten. De Tovertafel verbindt en geeft een goede sfeer.
 • José van Gement - Verpleeghuis de Weegbree

  Ik beveel de Tovertafel aan iedereen aan. Het houdt onze bewoners alert: ze zitten niet zomaar aan tafel, maar worden geprikkeld op een goede manier.
 • Dagmar - Tovertafel-buddy voor Vitalis Wissehaege

  De Tovertafel brengt direct gezelligheid en gespreksstof. Zodra de herfstbladeren op tafel verschijnen, beginnen de bewoners over de herfst te vertellen en de bladeren die ze vroeger bij elkaar raapten in de tuin
 • Laurent de Vries - voorzitter raad van bestuur Viattence

  Door de Tovertafel worden de ouderen geactiveerd en gestimuleerd, zowel qua lichaam als geest. Dat is goed voor hun ontwikkeling, maar het allerbelangrijkst: het is goed voor hun welbevinden en welzijn.
 • Linda Grootel - Philadelphia Villa Anders

  Wij zien onze cliënten positief veranderen door de Tovertafel. Van passief naar een boekje kijken naar actief en zelfstandig spelen aan de Tovertafel en er wordt onderling samengewerkt.
 • Laura Marabello - leerkracht The Learning Center, Florida

  De interactieve projecties houden de aandacht van de kinderen over langere tijd vast. Ze zitten niet in hun eigen wereld, maar zijn samen aan het praten en spelen. Dat is geweldig om te zien.
 • Inge Meulepas - speltherapeut bij Lunet zorg

  Met de Tovertafel oefenen kinderen diverse vaardigheden en doen ze succeservaringen op in verschillende ontwikkelingsgebieden. Het is geweldig om te zien dat de Tovertafel Unique hen zoveel speelplezier oplevert en ze sterkt in hun zelfvertrouwen.
 • Tovertafel Buddy Lisanne

  Lisanne - Tovertafel-buddy

  Ik vind de Tovertafel echt een aanwinst, omdat de bewoners er vrolijk van worden en het groepsgevoel enorm wordt versterkt!
 • Joke Bijl

  Joke Bijl - verzorgende IG

  Mijn mooiste ervaring was toen ik een dame die altijd wil slapen toch wakker had gemaakt en aan de Tovertafel had gezet. Ze vónd het leuk! Ik merkte dat ik haar toch nog kon activeren.
 • Nathalie Slijkhuis

  Nathalie Slijkhuis - begeleider bij Middin Kijkduin

  Als het buiten treurig weer is, fleurt de kamer helemaal op van de spellen. Eén cliënt moet altijd zo om de Tovertafel lachen, dat de tranen over haar wangen rollen.