Menu

Ervaar de effecten van de Tovertafel door te huren

Tovertafel
huren

Probeer de Tovertafel extra voordelig uit

Als zorgmedewerker sta je momenteel nog meer onder druk. Deels omdat er veel mensen ziek zijn, maar ook omdat er geen bezoek langs kan komen voor de bewoners of cliënten. Alle persoonlijke aandacht voor hen komt dus op jouw schouders neer.

De Tovertafel biedt bewoners of cliënten een stimulerende activiteit. De spellen geven bovendien weer even wat plezier en prikkelen. Wil je de Tovertafel uitproberen? We bieden nu een speciale huurprijs aan.

Tovertafel installeren

Speciale aanbieding

Huur de Tovertafel nu 3 maanden en betaal er maar voor 2. Voor 599 euro (inclusief installatiekosten)* kun je nu 3 maanden lang alle Tovertafel-spellen uitproberen binnen de doelgroep. Wil je ook ontdekken wat de Tovertafel voor jullie kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Of bel ons op +31 (0)85 303 4818.

  • Ja, ik wil meer weten!

Voorwaarden

  • Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Naast de actievoorwaarde (de eerste maand gratis bij een minimale huurperiode van 3 maanden) zijn de reguliere huurvoorwaarden van toepassing. De reguliere huurvoorwaarden staan in de offerte die je ontvangt wanneer je aangeeft interesse te hebben in dit aanbod.
  • Bij een koopaanbod na de huurperiode worden de huurkosten in mindering gebracht van de verkoopprijs.
  • Als je de Tovertafel zelf installeert, ontvang je een korting van 50 euro op het bedrag van 599 euro. Hiermee wordt de totaalprijs 549 euro, exclusief btw.