Menu

Training
& Service

Ontdek alle mogelijkheden van de Tovertafel. Ook na installatie van de Tovertafel bieden wij medewerkers en familieleden uitgebreide begeleiding bij het dagelijkse gebruik van de Tovertafel. En mocht er onverhoopt een defect optreden, dan komen wij zo snel mogelijk langs om het op te lossen.

Installatie

Nadat de Tovertafel is besteld, komt één van onze installateurs de Tovertafel ter plekke installeren. De vier gewenste ophangpunten worden bevestigd in de ruimtes naar keuze, zodat de Tovertafel vanaf dat moment op al die plekken kan worden gebruikt! De installatie gebeurt met de grootst mogelijke sensitiviteit voor de omgeving. Dat wil zeggen dat onze installateurs altijd rekening houden met de bewoners of cliënten.

Tovertafel installeren
Bij elke Tovertafel wordt instructie gegeven voor gebruik

Instructie

Wij zijn ons bewust van de drukke werkschema’s in de zorg. Daarom willen wij het zorgpersoneel zoveel mogelijk helpen bij de kennismaking met de Tovertafel.

Nadat de Tovertafel is geïnstalleerd, laten wij alle betrokken medewerkers en mantelzorgers in een leuke bijeenkomst zien hoe de Tovertafel werkt en op welke manier ons product kan worden ingezet om de kwaliteit van leven van de bewoners of cliënten te verbeteren.

Tovertafel-buddy

De Tovertafel is geïnstalleerd en de betrokkenen zijn geïnstrueerd! Om vervolgens te helpen de Tovertafel in gebruik te nemen en vooral te houden, schakelen wij de hulp in van een Tovertafel-buddy: iemand met affiniteit voor de zorg en die woonachtig is in de buurt van de zorginstelling. De Tovertafel-buddy komt voor een periode van twee maanden twee uur per week langs op de locatie en zorgt ervoor dat iedereen in aanraking komt met de Tovertafel.

De buddy is geen activiteitenbegeleider voor de bewoners, maar is er juist om zorgpersoneel, activiteitenbegeleiders, management, vrienden en familie actief bij het gebruik van de Tovertafel te betrekken. Bovendien kan de Tovertafel-buddy ons, met behulp van jullie ervaringen en feedback, helpen om de Tovertafel te verbeteren. De buddy wordt door Active Cues getraind.

Ken of ben jij onze toekomstige buddy? Bekijk de vacatures

Vragen?

Heb je vragen over de Tovertafel, of wil je meer weten over de aanschaf van een spel of de Tovertafel? Dan staat jouw antwoord misschien bij de veelgestelde vragen. Wil je liever iemand spreken?

Neem dan contact op Veelgestelde vragen