Menu
Vraag een demo aan!
  • Bestel een extra spel voor jullie Tovertafel Original
    Ontvang het boek Reizen met mijn oma cadeau!
    Bekijk deze actie

Om uit te printen

Deze materialen kun je uitprinten. Klik op de afbeelding om ze te downloaden. Hang de poster op een zichtbare plek op in jouw zorginstelling. Deel de flyer uit aan bezoekers en familieleden en maak jullie Tovertafel-wens kenbaar!

Flyer (A5)

Poster (A4)

Om online te delen

Deze voorbeeldteksten en afbeeldingen kun je gebruiken om online de trom te roeren en het jullie netwerk te laten weten: ‘We’re dreeeaming of a magical Christmas!’ Plaats een post op Facebook of andere sociale media-kanalen of plaats een stukje in jullie eigen nieuwsbrief. Alles kan!

Afbeelding

Voorbeeldtekst sociale media

Deze tekst kun je knippen en plakken in een Facebookbericht bijvoorbeeld!

Geef jij een betoverende kerst aan onze bewoners?

Wil jij met jouw bedrijf met kerst iets extra's doen voor een ander? Denk dan eens aan onze bewoners/cliënten en geef ze een Tovertafel cadeau. De interactieve lichtspellen van de Tovertafel zijn specifiek ontwikkeld om hen een zinvolle (en leuke!) activiteit te bieden. Helaas hebben we zelf de middelen niet, maar we zouden onze bewoners heel graag een betoverende kerst geven. Dus help ze op weg en geef een spel, spellenpakket of zelfs een complete Tovertafel cadeau!

Kijk op www.tovertafel.nl/betoverendekerst en kies je cadeau!

Voorbeeldtekst nieuwsbrieven/e-mails

Onderstaande tekst zou je kunnen gebruiken in de nieuwsbrief van jullie zorginstelling:

Dit jaar hebben wij voor kerstmis maar één wens en dat is dat we onze bewoners zoveel mogelijk geluksmomenten kunnen bezorgen met de spellen van de Tovertafel.

Waarom willen wij een Tovertafel?
De interactieve lichtspellen van de Tovertafel zijn specifiek ontwikkeld om cliënten en bewoners een zinvolle (en leuke!) activiteit te bieden. De Tovertafel-spellen hebben een serious game-doelstelling. Dat wil zeggen dat ze leuk zijn om te doen, maar dat ze bovendien een positieve impact hebben op het welzijn van onze bewoners/cliënten. En willen we dat niet allemaal?

Net als veel andere zorginstellingen zien wij de grote meerwaarde in van deze bijzondere zorginnovatie. Helaas hebben we zelf de middelen niet om een Tovertafel te kunnen aanschaffen. Dus help ons op weg en geef een spel, spellenpakket of zelfs een complete Tovertafel cadeau!

Magical Christmas 2018

Logo's

Logo Tovertafel

Logo Tovertafel wit