Creëer een #tovermoment voor iemand met dementie en win een Tovertafel

Let op! Deze actie is inmiddels verlopen. Je kunt geen kans meer maken op de Tovertafel Original. Je kunt natuurlijk nog wel een #tovermoment creëren voor iemand met dementie. Want van #tovermomenten zijn er nooit genoeg!

21 september is het weer Wereld Alzheimer Dag. Wil jij, net als wij, een glimlach teweeg brengen op het gezicht van iemand met dementie? Creëer een tovermoment en vraag iemand met dementie ten dans.

Een dans is verbindend, brengt je in beweging en is persoonlijk en intiem. Kortom: een dans bezorgt je een tovermoment! Maak een video van jullie dans, post deze video tot en met 20 september met de hashtag #tovermoment op de Facebookpagina Tovertafel by Active Cues of op Instagram of Twitter, meld je aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen en maak kans op een Tovertafel Original voor jouw zorginstelling naar keuze.

Stap 1: Maak een video

Vraag de bewoners van jouw zorginstelling, je opa of oma, je vader of moeder of je oude buurman met dementie ten dans en maak er een korte video van. Je video hoeft niet professioneel of van hoge kwaliteit te zijn, het gaat om het moment.

Deze jongen geeft het goede voorbeeld.

Stap 2: Deel de video

Plaats jouw tovermoment met de hashtag #tovermoment op de tijdlijn van de Facebookpagina Tovertafel by Active Cues of op jouw Instagram- of Twitterpagina.
Ga naar onze Facebookpagina Tovertafel by Active Cues

Upload daar in een bericht je video (of plaats de Youtube-link) met de hashtag #tovermoment in het bericht.
Log in op jouw Twitteraccount en plaats jouw video online met de hashtag #tovermoment

Een video op Twitter duurt max. 140 sec.
Log in op jouw Instagramaccount en plaats jouw video online met de hashtag #tovermoment

Een video op Instagram duurt max. 60 sec.

Stap 3: Meld je aan

Meld je aan via onderstaand formulier. Onder alle video’s wordt een Tovertafel Original verloot die naar een zorghuis naar keuze van de winnaar gaat. De winnaar wordt bekendgemaakt op Wereld Alzheimer Dag (21 september 2017), dus stay tuned.

Aanmeldformulier

Verzameling van alle tovermomenten

Van alle video’s maken wij een compilatievideo die we feestelijk lanceren op Wereld Alzheimer Dag. Deze video betekent niet het einde van de actie maar hopelijk juist het startsein voor nog veel meer mooie, lieve, ontroerende en grappige tovermomenten.
Aandacht voor Alzheimer

Aandacht voor dementie

Net als vorig jaar doen wij in de aanloop naar Wereld Alzheimer Dag (21 september) iets bijzonders om extra aandacht te vragen voor dementie. Active Cues streeft ernaar om zoveel mogelijk mooie momenten te creëren voor mensen met dementie om ze plezier en een waardevol contact met anderen te bezorgen.

Ga naar tovertafel.nl
×

Spelregels en voorwaarden Tovermoment-actie

Spelregels

Door deelname aan de Tovermomentactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande spelregels en algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden