Menu

Tovertafel-
buddy

Tovertafel-buddy

Als Tovertafel-buddy help je zorginstellingen vertrouwd te raken met het gebruik van de Tovertafel. Twee maanden lang laat je twee uur per week zien wat alle mogelijkheden van de Tovertafel zijn en hoe de spellen de kwaliteit van leven kunnen verbeteren voor de bewoners of cliënten. Een voorlichtingsavond voor familie en vrijwilligers of een Tovertafel-dagboek voor de nieuwsbrief van de zorglocatie: alles kan! Daarnaast koppel je feedback van de zorginstelling terug naar Active Cues, want wij willen de Tovertafel natuurlijk blijven verbeteren.

Word ook Tovertafel-buddy

  • Je bent: creatief en vrolijk, enthousiast, geduldig, verbindend, betrouwbaar, betrokken bij de doelgroep en je wil echt bijdragen aan hun kwaliteit van leven
  • Je wilt: graag werken met mensen met dementie, een verstandelijke beperking of kinderen met autisme
  • Jij kunt: goed uitleggen, goed communiceren
  • Je durft: initiatief te nemen
  • Jij staat: stevig in je schoenen. Je wordt aangenomen om geluksmomenten te creëren maar houd er rekening mee dat je ook soms in heftige situaties terecht kan komen, je werkt met kwetsbare mensen.
  • Jij doet: een zorggerelateerde opleiding of je hebt al (werk)ervaring met deze doelgroep

Interesse

Lijkt het je leuk? Bekijk op deze pagina of er in jouw omgeving een Tovertafel-buddy wordt gezocht! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jolanda via jolanda@activecues.nl.

Direct solliciteren?

Stuur een mailtje naar jolanda@activecues.nl met je motivatie en CV en de plaats waar jij graag Tovertafel-buddy wil zijn.

Selecteer de regio van jouw keuze en bekijk waar vraag is naar een buddymap_nl_0

Noord-Holland Noord-Brabant Utrecht Limburg Gelderland Drenthe Friesland Groningen Zuid-Holland Zeeland Flevoland Overijssel

Geen vraag naar een Tovertafel-buddy