Menu

UP

De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die interactieve spellen projecteert. De spellen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken.

Wat is de Tovertafel UP?

De Tovertafel UP is een speelse zorginnovatie die iedereen met een verstandelijke beperking op zijn eigen niveau uitdaagt om mee te spelen. Er worden spellen op tafel (of op een ligmat, de vloer of een rolstoelblad) geprojecteerd die aansluiten bij de diverse uitdagingen die zo typerend zijn voor deze doelgroep. De spellen prikkelen op sociaal, cognitief en fysiek vlak en lokken enthousiaste reacties uit van jullie cliënten.

 

Met de Tovertafel UP bereik je met één innovatief product jullie diverse groep cliënten. De Tovertafel UP maakt het voor zorgmedewerkers mogelijk om een leuke en doeltreffende activiteit te organiseren voor hun cliënten die ze op een nieuwe manier prikkelt en uitdaagt om meer uit zichzelf te halen. Hierdoor blijft er nog meer tijd over voor echt contact en kwalitatieve zorg. De speelse zorginnovatie is veilig en eenvoudig in gebruik.

Bekijk de Tovertafel-specificaties

DE VOORDELEN VAN DE TOVERTAFEL UP

Is geschikt voor een complexe doelgroep

Lees meer

Maakt samen spelen mogelijk

Lees meer

Creëert bijzondere contactmomenten

Lees meer

Wordt ontwikkeld samen met de doelgroep

Lees meer

Zet wetenschappelijk onderzoek centraal

Lees meer

Is eenvoudig en veelzijdig inzetbaar

Lees meer

Waarom Active Cues?


Training & Service

Ontdek alle mogelijkheden van de Tovertafel! Nadat de Tovertafel is geïnstalleerd, bieden wij medewerkers en familieleden uitgebreide begeleiding bij het dagelijkse gebruik van de Tovertafel. Je hebt zelfs een persoonlijke Tovertafel-buddy tot je beschikking!

Bekijk onze training en service


Co-design

Doordat wij werken via de co-designmethode en onze doelgroepen intensief bij het ontwerpproces betrekken, kunnen we onze producten goed afstemmen op hun behoeften en interesses. Zo zorgen we dat de spellen hen zo goed mogelijk stimuleren.

Lees meer over co-design


Wetenschappelijk onderzoek

De Tovertafel is gefundeerd op wetenschappelijk onderzoek. Tijdens haar promotiestudie onderzocht Hester Le Riche de invloed van de fysieke en sociale omgeving op bewegen bij ouderen met dementie. Ook deed ze een literatuurstudie naar hun spelervaringen.

Bekijk ons onderzoek


Vragen?

Heb je vragen over de Tovertafel, of wil je meer weten over de aanschaf van een spel of de Tovertafel? Dan staat jouw antwoord misschien bij de veelgestelde vragen. Wil je liever iemand spreken?

Neem dan contact op Veelgestelde vragen