Menu

Updates installeren en verbinden met internet

Hoe installeer je de update?

Ben jij up-to-date? De meest recente update voor de Tovertafel is versie 10.0. Als jouw Tovertafel continu is verbonden met het internet hoef je bijna niets te doen. De Tovertafel geeft aan dat er een nieuwe update beschikbaar is en vraagt of je deze wilt downloaden. Je kunt kiezen uit twee opties: OK of Later.

  • Kies voor ‘OK’ als je de update nu wilt installeren.
  • Als je voor de optie ‘Later’ kiest, krijg je de melding opnieuw te zien de volgende keer dat je de Tovertafel opstart.

Is je Tovertafel wel met het internet verbonden, maar krijg je geen melding over een nieuwe update te zien? Neem dan contact op met ons serviceteam:

+31 (0)85 303 4819
service@activecues.nl

LET OP! Wacht een halve minuut nadat je hebt geüpdatet. Reageert de Tovertafel nog niet goed? Herstart dan de Tovertafel.

Nog niet verbonden met internet?

Let op! Is je Tovertafel nog niet met het internet verbonden of kun je de Tovertafel alleen tijdelijk aansluiten op internet? Lees dan de handleiding 'Internet & Updates' (pdf) of bekijk hieronder de video. Daarin vind je de stappen die je kunt volgen om de verbinding tot stand te brengen. Je kunt de update vervolgens installeren door in het Tovertafel-menu () op ‘Update’ () te drukken.

Video: hoe update je jouw Tovertafel?

 

Lukt het niet om te updaten? Ons serviceteam staat voor je klaar!

T: +31 (0)85 303 4819
E: service@activecues.nl

Tovertafel Original